Bbq-en op het eiland

Abbott

Afgelopen maandag was het weer feest! Feest voor een afdeling binnen de Fa. Abbott uit Hoofddorp. Feest omdat ze na een lange dag vergaderen er eigenlijk wel ff uit wilde. Feest ook omdat het weer wel heel erg mee zat, beter kon gewoon niet.

Rond 17 uur haalde we ze in het centrum van Aalsmeer op en heb ik ze in een uur de mooiste plekjes op de Westeinderplassen laten zien. Ze wonen bijna allemaal in de buurt, maar hadden niet verwacht dat de Westeinderplassen zo mooi konden zijn. Na een uurtje varen over de Westeinder stopten wij op het Sloepverhuur Aalsmeer Eiland (wat al meer dan 50 jaar in ons bezit is) om daar te gaan bbq-en. Ze genoten van het uitzicht over de grote poel, terwijl de bbq al gloeide. Na een heerlijk avond maaltijd trokken we er nogmaals een anderhalf uur op uit en voeren we over het Koddespoeltje, Westeinderdijksloot en andere mooie plekjes op de Westeinderplassen.

Het werd een onvergelijke avond.