Overdekt varen

Vertrekpunt: Aalsmeer
Duur: 2 uur
Kosten: 1 – 4 personen € 175,- / 5 – 8 personen € 200,-

U vaart mee met onze overdekte motorjacht van 9,30 meter. Deze biedt voldoende ruimte voor 8 personen, zowel binnen (overdekt dus) als buiten. De boot bezit over een kleine combuis met 2 ijskasten, een wc, heerlijke zitplaatsen met tafel en een overdekt lounch dek.

In 2 uur varen wij langs de Ringvaart, Rijsenhout, Blauwe Beugel, Het Zwet, de Kleine Poel, Grote Poel en vele andere mooie plekjes op de Westeinderplassen.

Overdekt varen, net even meer luxe ….. !

Bedrijfsfeestjes of gewoon met vrienden…

Vertrekpunt: Aalsmeer
Duur: vanaf 1 uur
Kosten: Groep tot 18 man – eerste 2 uur € 150,- per uur, daarna goedkoper (zie prijzen)
Inclusief: Welkomsdrankje (prosecco)

Een grote vrienden groep of bedrijf? De wensen van de één zijn niet de wensen van de andere groep. Wij hebben ervaring in het organiseren van allerlei groepen en passen aan de hand van de wensen de vaartocht aan. Op maat gemaakt dus en voor ieders budget. Feestjes met een wedstrijd-element, relaxte tochten over de plassen, of het zo genaamde “walking diner”, u zegt het maar. Vooral het laatste was vorig jaar overigens zeer populair. Een voorafje in het ene restaurant, dan met de boot naar het restaurant waar het hoofdgerecht gegeten wordt en dan weer de boot in naar het laatste restaurant voor een dessert.

Ook kunnen wij de catering voor u regelen. Pizza’s aan board, borrelhapjes, heerlijke belegde luxe broodjes en drank. U roept maar. Maar mocht u dit allemaal zelf willen regelen, dan is dat geen enkel probleem! Het is allemaal mogelijk en voor ieders budget.

Varen door Amsterdam

Vertrekpunt: Nieuwe Meer
Duur: 3 uur
Kosten: 1 – 4 personen € 295,- / 5 – 8 personen € 395,- / 9 – 15 personen € 550,-
Inclusief: Welkomsdrankje

Met de boot varen door Amsterdam is geweldig, een belevenis die je niet snel vergeet.

We vertrekken bij Restaurant Meerzicht en nemen na 15 minuten varen over Het Nieuwe Meer de sluis richting Amsterdam. Door mooi en groen Amsterdam Zuid bereiken we na een uurtje varen het centrum van Amsterdam. Daar varen we via het Leidsche Plein, zo de grachten op en varen via De Jordaan richting De Amstel en nemen dan de Singel.

Amsterdam Centrum – onvergetelijk!

Trouwen op het water

Vertrekpunt: Aalsmeer
Duur: vanaf 1 uur
Kosten: Groep tot 8 personen – vanaf € 75,- per uur

We hebben al verschillende trouwerijen mee gemaakt en elke koppel had wel andere wensen. De één wilde een foto=shoot op het water, dus zo snel mogelijk naar de mooiste plekjes. De andere wilde voor ontsnappen aan het gefeest om even samen met elkaar te zijn voor een uurtje. Het is al eerder gezegd: privé rondvaart, op maat gemaakt en voor ieders budget.

Op naar de Kaag

Vertrekpunt: Aalsmeer
Duur: 1 dag (7 – 8 uur).
Kosten: Groep tot 20 man – vanaf € 35,- per man
Inclusief: Welkomsdrankje, wijn & kaas arrangement

De Kaag staat bekend om zijn uitstekende watersportmogelijkheden. Het is dus niet voor niets dat er veel toeristen naar dit dorp komen. Maak het je zelf gemakkelijk en stap in onze sloep en laat je heerlijk varen. Het varen van Aalsmeer naar de Kaag neemt ongeveer drie uur in beslag.  Er blijft dus nog voldoende tijd om het dorpje te verkennen en weer op tijd terug te keren met onze schipper van Sloepverhuur Aalsmeer.

Hier een paar mogelijkheden, welke te combineren zijn met een dagje varen naar de Kaag:

1.  Een hapje eten bij Tante Kaa

Dit restaurant ligt op een prachtige plek op het eiland, aan het water van de Kaag. Het mooie terras ligt direct aan het water, waardoor ze lokaal zeggen dat dit 1 van de prachtigste terrassen is van Nederland. Bovendien roept het gelijk een soort vakantiegevoel op. De keuken is Frans met zo nu en dan een Oosterse vleugje en er wordt vaak gewerkt met verse producten van de streek.

2. Pak een zilveren fiets

Bij een aantal horecagelegenheden en ook bij de pond staan gedurende het vaarseizoen zilveren fietsen die u gratis kunt gebruiken om over het eiland te fietsen. Het werkt hetzelfde als het systeem van een winkelwagentje: voor 2 euro kunt u een fiets uit het rek halen en genieten van een mooie fietstocht door de Kaag. Bij terugkomst zet u de zilveren fiets gewoon weer terug in het rek en krijgt u uw 2 euro retour.

Een bezoekje aan Warmond

Ook de moeite waard om te bezoeken, het mooi dorp Warmond. Het ligt net als De Kaag aan de Kagerplassen en heeft veel mogelijkheden voor watersport. Maar ook op één van de terrasjes aan het water is het goed toeven. Warmond beschikt over een rijke historie en dat is nog steeds goed te bewonderen met een wandeling door het dorp. Vanaf Aalsmeer naar Warmond is het ongeveer drie uurtjes varen.

Varen…. ook leuk voor kinderen

Vertrekpunt: Aalsmeer
Duur: 1 middag (13 uur t/m 17 uur).
Kosten: Groep tot 6 personen – € 95,-
Bijzonderheden: U vaart zelf in 1 van onze Bullit Tender Sloepen

Elke woensdag middag hanteren wij speciale prijzen voor kinderfeestjes. U kunt bij ons een boot huren voor een gereduceerd tarief als u kinderen onder 13 jaar mee aan board heeft. Ook de prijzen van onze boten met schipper zijn aangepast op woensdag middag. Vraag ons naar de mogelijkheden.