• Liever zelf achter het stuur van bijvoorbeeld deze boot?

    Varen met onze basic, confort of luxe sloepen.

Bootverhuur op de Westeinderplassen

Zelf varen, dat kan ook bij Boot Huren Aalsmeer. Onze andere website Sloepverhuur Aalsmeer heeft zich hiervoor volledig ingericht, dus mocht je meer willen weten of een sloep willen boeken, bezoek dan de website van Sloepverhuur Aalsmeer.

Onze sloepen liggen in de thuishaven aan het einde van de Oude Spoordijk in Aalsmeer. Daar vandaan ben je binnen enkele minuten in het Centrum van Aalsmeer en binnen een kwartiertje varen op de “kleine poel” en Westeinderplassen. We varen in 3 type boten, die we verdeeld hebben in 3 groepen:

  • Whaly 435 RIB  –> 6 personen
  • Bullit Tender 540 Sloep –> 7 personen
  • Makma Lounge Vlet –> 8 personen

De basic versie is een Whaly RIB 435, een no nonsense boot met een Suzuki outboard van 6 pk. Je stuurt dmv de gashendel van de motor, dus niet met een stuur. De comfort boot is een Bullit Tender Sloep 540 van Alumax. De boot heeft ruggesteun rondom de boot, een stuurhuis met een makkelijke gashendel op het stuurhuis en uiteraard luxe kussenset. Kortom, een heerlijke boot om een dagje mee te touren. De luxe sloep is van Makma, de Lounge vlet 700. Deze sloep heeft een inboard motor, waardoor het heerlijk rustig varen is over het water. De motor is door de behuizing geluidsarm. Ook deze boot heeft een stuurhuis en ruggesteun rondom de boot en is voorzien van nog veel meer gemakken.

Alleen op afspraak

We werken alleen op afspraak. Dit kan telefonisch, maar er dient wel altijd online geboekt te worden. Het boeken kan via onderstaande knop. Let wel: je wordt dan doorgezet naar onze boekingswebsite van Sloepverhuur Aalsmeer.